Στέλιος Κολέτσης- Γιατί με τον Αθανάσιο Ντάνη για Δήμαρχο Σουλίου

Στέλιος Κολέτσης -Γιατί με τον Αθανάσιο Ντάνη για Δήμαρχο Σουλίου

Παρακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τα πεπραγμένα στον μικρό μας Δήμο, κατάλαβα πως η πόλη μας και ο τόπος μας αδικείται καθώς μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει η νέα Δημοτική αρχή να έχει όραμα, σχεδιασμό και αποφασισμένη να συγκρουστεί όταν η περιοχή μας αδικείται στις κεντρικές αποφάσεις.

Πιστεύοντας λοιπόν πως η παράταξη που συγκροτεί ο γιατρός ΝΤΑΝΗΣ Αθανάσιος τηρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου και να συμπορευτώ μαζί τους. Ενώνω της δυνάμεις μου με την υποψηφιότητα του ΝΤΑΝΗ Αθανάσιου για Δήμαρχο του Δήμου Σουλίου ισότιμα στην προσπάθεια για την αλλαγή του αναπτυξιακού προτύπου της περιοχής μας, πέρα από κομματικές προτιμήσεις, αλλά με σαφή δημοκρατικό πρόσημο.

Οι Δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο άσκησης κομματικών μηχανισμών αλλά θα πρέπει να αποσκοπούν στην βιώσιμη ανάπτυξη για το σύνολο των περιοχών του Δήμου, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη για όλους τους δημότες και ειδικά για τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες, ισότιμη μεταχείριση των πολιτών, δημοκρατική και διαφανής λειτουργία του Δήμου, αντικειμενικότητα, δικαιοσύνη και αμεροληψία στις αποφάσεις και να υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ελπίζω οι συμπολίτες μου να με τιμήσουν με την ψήφο τους για να φτιάξουμε έναν καλύτερο τόπο.

ΚΟΛΕΤΣΗΣ Στυλιανός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σουλίου.


Στέλιος Κολέτσης- Γιατί με τον Αθανάσιο Ντάνη για Δήμαρχο Σουλίου Στέλιος Κολέτσης- Γιατί με τον Αθανάσιο Ντάνη για Δήμαρχο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.