Χρυσός ο Παραμυθιώτης Χρήστος Σιαμάς με την Εθνική υδατοσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων στην Τουρκία

Χρυσός ο Παραμυθιώτης Χρήστος Σιαμάς με την Εθνική υδατοσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων στην Τουρκία


Ο Χρήστος Σιαμάς, (δημότης Παραμυθιάς) ως βασικό μελος της ομαδας υδατοσφαίρισης εφήβων κατάκτησε την 1η θεση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μανισα της Τουρκίας.

Η Εθνική Ελλάδας εφήβων στο πόλο νίκησε την Σερβία 9-8 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17, με την «γαλανόλευκη» να κατακτά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, σε άλλη μια διάκριση για την χώρα μας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 1-4, 2-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Κρατημένος, Λυκούδης 2, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς, Μπέλεσης, Μαραγκουδάκης, Μαυριόπουλος

Ο Χρηστος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης τα τελευταία 3 χρονια.

Εχει κατακτήσει επιπλέον:
Χάλκινο μετάλλιο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U15, Λουλέ Πορτογαλίας 2021
Αργυρο μετάλλιο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U16, Βολος 2022
4η θεση, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 (νεων ανδρων), Βουκουρέστι Ρουμανιας 2023


Στην προηγούμενη αθλητική περίοδο αγωνίστηκε στην Α1 κατηγορια με την ομαδα του Παναθηναϊκού σημειώνοντας 23 γκολ κι εξασφαλίζοντας την προκριση στην τελικο κυπέλλου και στις Ευρωπαικες διοργανωσεις.

Αξιζει να σημειωθεί οτι και τα αδελφια του Σιαμάς Γιωργος και Σιαμάς Πάνος επίσης Δημότες Παραμυθιάς αποτελούν κι εκεινοι μελη των ηλικιακών Εθνικών ομαδων υδατοσφαίρισης κι εχουν κατακτησει Ευρωπαϊκούς τίτλους το 2021.

Και οι 3 αθλητές αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία.
Χρυσός ο Παραμυθιώτης Χρήστος Σιαμάς με την Εθνική υδατοσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων στην Τουρκία Χρυσός ο Παραμυθιώτης Χρήστος Σιαμάς με την Εθνική υδατοσφαίρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων στην Τουρκία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.