ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κ. ΝΤΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κ. ΝΤΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η τρίτη κατά σειρά συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και του Προέδρου του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας Βαρβέλη Άγγελου.

Κατά τη νέα μας συνάντηση, μας παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προτάσεις του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», οι οποίες έχουν ενσωματωθεί στο τελικό πρόγραμμα του Συνδυασμού, που αφορούν στην περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στην διευκόλυνση της πρόσβασης των Τρίτεκνων Οικογενειών του Δήμου Ηγουμενίτσας σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, στην έμπρακτη υποστήριξη της λειτουργίας του Συλλόγου μας, καθώς και στην παροχή ελαφρύνσεων προς τις Τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα οι προτάσεις που κατατεθήκαν αφορούν:

1. Μείωση των εισοδηματικών κριτηρίων για τους τρίτεκνους, προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και του «Κοινωνικού Φαρμακείου».

2. Στην περίπτωση αξιοποίησης εγκαταλελειμμένων κτηρίων, δίνεται προτεραιότητα στις τρίτεκνες οικογένειες για την παροχή στέγης με ευνοϊκούς όρους.

3. Προτεραιότητα τέκνων τρίτεκνων οικογενειών, για την εισαγωγή σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και στα ΚΔΑΠ.

4. Μειωμένο εισιτήριο για την είσοδο σε πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Δήμο ή συνδιοργανώνονται από το Δήμο και άλλους φορείς.

5. Παραχώρηση χώρου και εξοπλισμού για την υποστήριξη της αποτελεσματικής λειτουργίας του Συλλόγου.

6. Συνεργατικές δράσεις στο πλαίσιο της διανομής τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε τρίτεκνες οικογένειες, καθώς και για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος που λειτουργεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου.

7. Περαιτέρω μειώσεις δημοτικών τελών και φόρων για τρίτεκνες οικογένειες.

8. Υπαγωγή τρίτεκνων οικογενειών στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΗ.

9. Εξέταση δυνατοτήτων για τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε τρίτεκνες οικογένειες.

10. Προτεραιότητα σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης από το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου.

Τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου μας αναγνωρίζουμε ως απολύτως θετικές τις παραπάνω προτάσεις οι οποίες με την υλοποίηση τους θα δώσουν μια μεγάλη βοήθεια στις Τρίτεκνες Οικογένειες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές μας, για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Τα μέλη του Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά
Νομού Θεσπρωτίας



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κ. ΝΤΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ κ. ΝΤΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.