Δήμαρχος ...Θεσπρωτίας ή Αλβανίας;



Ψήφους γυρεύουν από τώρα!!!!

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε δήμο του νομού μας ο οποίος, στα πλαίσια της φιλίας που μας ενώνει και του πνεύματος επίλυσης των διακρατικών θεμάτων που προωθείται με την Αλβανία, φρόντισε και πραγματοποίησε έργο σε περιοχή της γειτονικής χώρας το οποίο όμως το «βάφτισε» ελληνικό και το χρέωσε σε δημότες τοπικής κοινότητας του δήμου!

Γνωρίζουν οι δημότες σας κύριε δήμαρχε ότι χρήματα που δόθηκαν από την Περιφέρεια για να πραγματοποιηθεί έργο σε τοπική σας κοινότητα κατέληξαν να χρηματοδοτήσουν έργο στη γείτονα χώρα?

Γνωρίζουν ότι το έργο αυτό χρεώθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα κοινότητας του δήμου σας, η οποία έχει όντως μεγάλες ανάγκες τέτοιων έργων και παρεμβάσεων και τελικά το έργο χρεώθηκε ωσάν να έγινε στην κοινότητα αυτή?

Πως δικαιολογήσατε την διάθεση των χρημάτων αυτών τα οποία φαίνεται να διατέθηκαν σε έργο τοπικής κοινότητας ενώ πήγαν στην Αλβανία?

Όσον αφορά τα νόμιμα δικαιολογητικά της δαπάνης αυτής τι κάνατε? Συντάξατε εκθέσεις «μαϊμού» και αναγκάσατε υπαλλήλους και αιρετούς να τις υπογράψουν?

Επιπλέον αληθεύει κύριε δήμαρχε ότι την ημέρα που καιγόταν η Αττική και θρηνήσαμε δεκάδες νεκρούς, εσείς δώσατε εντολή να μετακινηθεί το χωματουργικό μηχάνημα (γκρέιντερ) του δήμου στην Αλβανία για να κάνει διανοίξεις δρόμων εκεί? Πως θα αντιμετωπίζατε περίπτωση ανάγκης παρέμβασης στο δήμο σας όταν στέλνατε το μηχάνημα σε άλλη χώρα? Αν σας ζητούσαν να διαθέσετε το μηχάνημα για ανάγκες της πολιτικής προστασίας του νομού ή της περιφέρειας τι θα κάνατε? Είναι νόμιμη η ενέργειά σας αυτή? Ή πρόκειται απλά ψηφοθηρική κίνηση εν όψει των επερχόμενων εκλογών?

Μήπως είστε ο ίδιος δήμαρχος που συνιστούσατε σε προέδρους δημοτικής επιχείρησης του δήμου σας να κόβουν πλαστά τιμολόγια για να δικαιολογήσου δαπάνες πληρωμής παροχής υπηρεσιών, συμβουλεύοντας τον λογιστή του δήμου να μην κάνει αποδεκτές τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχαν συντάξει οι πρόεδροι για τις δαπάνες αυτές?

Τάλως


Δήμαρχος ...Θεσπρωτίας ή Αλβανίας; Δήμαρχος ...Θεσπρωτίας ή Αλβανίας; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 04, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Αδέρφια μας Βορειοηπειρώτες μην φοβάστε!
    Αυτοί που τώρα λένε τον αρχαίο τόπο σας Αλβανία είναι οι ίδιοι που πριν λίγα χρόνια γεύονταν την ευεργεσία σας.
    Την λάσπη στον αρχαίο τόπο σας την ξεπλένουνε τα μυρωμένα πόδια του Αγίου Κοσμά, μην φοβάστε!

    Κύριε αρθρογράφε καλή τύχη στον κατήφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.