Ηγουμενίτσα: 40 χρόνια ΝΔ και ΟΝΝΕΔ (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ηγουμενίτσα: 40 χρόνια ΝΔ και ΟΝΝΕΔ (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν η υπεύθυνη τύπου του κόμματος κα Άννα Μίσελ Ασημακοπούλου η οποία μεταξύ των άλλων τόνισε: "η νέα δημοκρατία η παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, παρέλαβε και διακυβέρνησε την χώρα σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, και όπως και τότε έτσι και τώρα η κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη". 

 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ Άλκης Λάμπρου στην εισήγηση του αναφέρθηκε στην ανάγκη όλοι οι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες να συστρατευθούν στον αγώνα για μια εκ νέου νίκη της Νέας Δημοκρατίας. 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για τα εθνικά θέματα αφού δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη για το μέλλον της χώρας." 


Στην εκδήλωση μίλησε και ο πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας, επί σειρά ετών, κ. Ηλίας Βεζδρεβάνης ο οποίος έκανε μια προσωπική ιστορική αναδρομή και μίλησε για τους 5 προέδρους της ΝΔ με τους οποίους συνεργάστηκε. 
 

Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης και ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς

 

Κλείνοντας την εκδήλωση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΟΔΕ κ. Κίτσιος απηύθυνε πρόσκληση στην κα Ασημακοπούλου να επισκεφθεί ξανά την ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ. 

 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Πιτουλης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Κάτσιος ,πρώην πολιτευτές, πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και μέλη του κόμματος. 
Ηγουμενίτσα: 40 χρόνια ΝΔ και ΟΝΝΕΔ (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Ηγουμενίτσα: 40 χρόνια ΝΔ και ΟΝΝΕΔ (+ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.