ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ: ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ: ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
Κύριε διευθυντά,

Είδα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας, που ζητάει κτίριο για να στεγάσει τις υπηρεσίες Πρόνοιας, διαθέτοντας 700 ΕΥΡΩ μηνιαίως.
Φοβάμαι πως η κίνηση αυτή του Δημάρχου κ. Γιάννη Λώλου, είναι μια καθαρή σπατάλη, για την οποία, κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να τον ελέγξουν.
Και τούτο, επειδή γνωρίζουμε πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, διαθέτει ιδιόκτητα κτίρια, τα οποία μπορούν να στεγάσουν όλες τις υπηρεσίες του νομού.
 
Γι’ αυτό και, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει παραχωρήσει πολλές αίθουσες σε Συλλόγους και Ομάδες – άλλο σκάνδαλο αυτό – δίχως να εισπράττει ούτε ένα ευρώ.
 
Η κίνηση αυτή πιθανόν θα πρέπει να φθάσει στα γραφεία της Εισαγγελίας, αφού μας χρεώνει ακριβά, χωρίς λόγο.
 
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ρωτήσω, αν ο διαγωνισμός αυτός, θα έπρεπε να δημοσιευτεί στις θεσπρωτικές εφημερίδες, για να τον πληροφορηθούν όλοι.
 
Μήπως κάτι κρύβεται;

Θέλω να ενημερωθεί ο Δήμαρχος και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, πριν δεσμευτεί με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 
 
Επίσης θέλω να μας πληροφορήσει σχετικά και ο Θωμάς Παππάς, από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο οποίος – και μπράβο του – δεν αφήνει τίποτε ανεξέλεγκτο.
 
Αν χρειαστεί, πρέπει να επανέλθω.
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ: ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ: ΕΝΩ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.