ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ;

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ;


Μας έχει προβληματίσει, έντονα, καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, η συγκομιδή των σκουπιδιών του Δήμου Ηγουμενίτσας και η μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, δεν γίνεται, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση και με τους όρους που προέβλεπε η προκήρυξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, είτε με τη συνεργασία «αρμοδίων» της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, είτε με την ανοχή της, αλλά και πιθανότατα λόγω άγνοιας, ο Δήμος, δηλαδή οι δημότες, επιβαρύνονται με τα μεταφορικά έξοδα.
 
Που σημαίνει ότι οι τιμές που προέβλεψε στον διαγωνισμό ο μειοδότης, είναι πολύ μικρότερες των προβλεπόμενων και, συνεπώς, έγιναν αθέμιτες, σε βάρος, ασφαλώς των φορολογούμενων κατοίκων της περιοχής.
 
Μετά τον έντονο αυτό προβληματισμό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής, ίσως και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Λώλος, αφού ελέγξουν τον φάκελο, θα δώσουν πειστικές και υπεύθυνες εξηγήσεις στους πολίτες.
ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ; ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.