ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ


Μετά τη μαζική αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπαλλήλων, αλλά και τις αποφάσεις πολλών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για τη λεγόμενη ατομική «αξιολόγηση», που οδήγησε στην πλήρη απονομιμοποίησή της, η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει «δια της πλαγίας», στην «αξιολόγηση» των δομών των ΟΤΑ Α΄και Β΄βαθμού, που έχει τον ίδιο, κατά παραγγελία της τρόϊκα, ανομολόγητο σκοπό, την συρρίκνωση - διάλυση -ιδιωτικοποίηση των δομών του δημόσιου τομέα, τη μείωση του προσωπικού μέσα από διαθεσιμότητες-απολύσεις.
 
Η κατά παραγγελία της κυβέρνησης «αξιολόγηση» των δομών, καμιά σχέση δεν έχει με τη βελτίωση της λειτουργίας Περιφερειών και των Δήμων, με την εξυπηρέτηση του πολίτη, με την ανάπτυξη του τόπου και την «ορθολογική διαχείριση του προσωπικού». Δεν πηγάζει από τις ανάγκες των Περιφερειών και των Δήμων, των οποίων παραβιάζει κατάφωρα την υποτιθέμενη αυτοτέλεια και αυτονομία.
 
Στη βάση αυτή, οι Σύλλογοί μας, όπως αντιστάθηκαν στην πρώτη φάση της λεγόμενης αξιολόγησης, είναι αντίθετοι και μ’ αυτή τη δεύτερη ψευδεπίγραφη αξιολόγηση και θα αντισταθούν με κάθε τρόπο.
 
Ζητάμε και από τις Αρχές της Περιφέρειας Ηπείρου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες, τις παρατάξεις, με αποφάσεις τους, να μη δεχτούν έμπρακτα μια τέτοια επιβεβλημένη «αξιολόγηση» και να μη προχωρήσουν στις σχετικές διαδικασίες που επιτάσσει η κυβέρνηση.

Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων

Οι Πρόεδροι Οι Γεν. Γραμματείς
ΑΡΤΑΣ
Ηλίας Παπαδημητρίου Γεώργιος Παπαδόπουλος

ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σπυρίδων Σιούτης Αναστάσιος Γάτσιος

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Παύλος Αλεξίου Γεώργιος Μπίνας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Ιωάννης Λυκοτραφίτης Ελένη Σαμαρά
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.