ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;



Ομολογώ πως μας είχε διαφύγει, σαν γεγονός.

Συνήθως, όταν ένα κυβερνητικό στέλεχος, επισκέπτεται μια εκλογική περιφέρεια (πρώην νομό) καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης και των υπηρεσιακών του επαφών και συνεργασιών, συνοδεύεται από τον εκάστοτε τοπικό βουλευτή.

Προ ημερών τη Θεσπρωτία την επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Γρηγοράκος, με αντικείμενο ενδιαφέροντος, τόσο τη λειτουργία του Νοσοκομείου Φιλιατών, όσο και των άλλων δομών υγείας του τόπου.

Λογικό, από κάθε άποψη, πολιτική, κυβερνητική, εθιμοτυπική κλπ, να συνοδεύεται από τον τοπικό Βουλευτή και πρώην υφυπουργό υγείας, τον Αντώνη Μπέζα.

Η απουσία του οποίου, όπως μας πληροφορούν, κατέστη αισθητή και ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως, μέχρι και παρεξηγήσεως.

Κι αυτό, γιατί, όλο αυτό το διάστημα, μετά την αλλαγή στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο Μπέζας, βομβάρδιζε τη θεσπρωτική κοινωνία με δελτία τύπου, με τα οποία έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του για το νοσοκομείο και τις λοιπές δομές υγείας, με επαφές και συνεργασίες , παρά το γεγονός ότι αντικείμενο του ως νέου υφυπουργού είναι η… εργασία.

Άραγε, τι συμβαίνει στους κόλπους της συγκυβέρνησης;

Ή μήπως έχει να κάνει με προσωπικές επιλογές του τοπικού βουλευτή;
ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.