Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου
Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Βασίλη Κοντογιάννη, ενός νέου, που όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα.

Ο Βασίλης εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης από την Βρυσούλα, όπου διαμένει με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έφυγε από το σπίτι του κι επισκέφθηκε την μητέρα του προκειμένου να συνεννοηθούν για την μετακίνησή της στο γιατρό.

Κανόνισαν την ώρα και ο 31χρονος έφυγε από το σπίτι της και θα επέστρεφε μετά από μία ώρα περίπου.

Μόνο που από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Δεν πήρε το αυτοκίνητο μαζί του, παρότι δεν συνήθιζε να μετακινείται με τα πόδια και το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που υπάρχουν, τελευταία φορά τον είδανε στην περιοχή της Βρυσούλας στον χωματόδρομο μεταξύ πρατηρίου Λέντη και σούπερ μάρκετ 3Β.

Η εξαφάνιση γνωστοποιήθηκε από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αστυνομία ενώ από το απόγευμα της Πέμπτης έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του Βασίλη Κοντογιάννη με την έκκληση των δικών του σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να το πει στις αρχές.

Το βράδυ της Πέμπτης, η αστυνομία δέχθηκε μαρτυρίες πολιτών, που έκαναν λόγο για ένα νεαρό άτομο, το οποίο έμοιαζε στο Βασίλη, να κινείται στην περιοχή του Περάματος, κοντά στο νεκροταφείο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Ασφάλειας και περιπολικά, τα οποία ερεύνησαν εξονυχιστικά την ευρύτερη περιοχή, για να αποδειχθεί ότι δεν επρόκειτο για τον νεαρό που αγνοείται.

Ο Βασίλης Κοντογιάννης όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μπλε μπλούζα και πολύ έντονα μπλε αθλητικά παπούτσια. Μαζί του έχει πιθανότατα ένα καλοκαιρινό μπουφάν, χρώματος χακί.

Έχει ύψος 1.85 και είναι αδύνατος.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνεί με το «100».
Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας  Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.