Aπαραίτητη διευκρίνιση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ HARLEY DAVIDSON (HELLAS) Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Aπαραίτητη διευκρίνιση
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ HARLEY DAVIDSON (HELLAS) Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


Καμία σχέση με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Harley Davidson δεν έχει η φετινή πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών H-D που διοργανώνεται και βρίσκεται σε εξέλιξη το τετραήμερο στην Ηγουμενίτσα και εσφαλμένα γράφτηκε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Αυτό μας μεταφέρθηκε από φίλους και μέλη της Λέσχης που βρίσκονται και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα για πολλά χρόνια στην παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημες πηγές η φετινή συνάντηση της Θεσπρωτίας ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη Ελληνική Λέσχη φίλων H-D και άρα δεν μετείχε και δεν μετέχει στην οργάνωσή της.

Ενώ πρέπει να επισημανθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες επίσημες πηγές, δεν σχετίζεται με αυτήν του 2001 στο Δρέπανο τότε πάλι της Ηγουμενίτσας, αφού σε εκείνη την περίπτωση την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει η Ελληνική Λέσχη Φίλων Harley-Davidson.

Oφείλουμε λοιπόν τις παραπάνω διευκρινίσεις για την αποφυγή παρεξηγήσεων για τα όσα γράφτηκαν και ήταν προϊόν εσφαλμένης σε κάποιες περιπτώσεις πληροφόρησης.
Aπαραίτητη διευκρίνιση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ HARLEY DAVIDSON (HELLAS) Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Aπαραίτητη διευκρίνιση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ HARLEY DAVIDSON (HELLAS) Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.