ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΝΔ;

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΝΔ;



Ούτε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα να ήταν. Όμως περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαίς. Σπαραγμό, χαρακτήρισε τα συναισθήματά του, «σύνεργος» ιδεολόγος της προσυνεδριακής εκδήλωσης της ΝΔ στη Θεσπρωτία.
Σε μια αίθουσα που την γέμιζαν ακόμη και οι … ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του 4%, οι Νεοδημοκράτες του ΣΑΜΑΡΑ, απλά κατέλαβαν τις 2-3 πρώτες σειρές των καθισμάτων. Κάποιοι, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, υποστήριξαν ότι δεν ήταν … Συνέδριο, αλλά ΝΟΣ , χωρίς όμως να αναλογιστούν ότι σε αυτήν συμμετέχουν περίπου 150 μέλη αιρετά και μόνο. Από τον αριθμό αυτό μέχρι τους 37 «συνέδρους» χωρίς θεσμικές ιδιότητες οι περισσότεροι, η απόσταση είναι μεγάλη.
Ουδέν κακόν όμως αμιγές καλού. Αυτή η εικόνα ασφαλώς και είναι ένα πολύ ηχηρό μήνυμα. Αρκεί αυτό να καταδεχθούν να το αποδεχθούν και να το ερμηνεύσουν οι παραλήπτες του. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δε είναι πιστευτό, ας μας επιτραπεί να το ερμηνεύσουμε εμείς.
Το παραπάνω μήνυμα έχει να κάνει με της απαίτηση του ελληνικού λαού να απαλλαγεί η πάλαι ποτέ μεγάλη παράταξη από εκείνους που το έφθασαν στα σημερινά δεδομένα.
Το πάθος του Σαμαρά να καθήσει στο Μαξίμου , το πλήρωσαν ακριβά και η χώρα και η παράταξη. Όπως ακριβά πλήρωσαν και τις επιλογές του σε πρόσωπα ,τα οποία απεδείχθησαν τα πλέον απεχθή βαρίδια.
Οίκτο προκαλεί ο Σαμαράς , όταν αγωνίζεται να ελέγξει το επικείμενο Συνέδριο, κυριευμένος από τα σύνδρομο της αλεπούς, που ακολουθούσε τον τράγο, με την ελπίδα να του πέσουν τα… Ας το πάρει απόφαση και ας παραμερίσει πριν τον απομακρύνουν βίαια οι Έλληνες πολίτες. 



ΥΓ. Άραγε, δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί στην προσυνεδριακή αυτή εκδήλωση απουσίασε η νεολαία του κόμματος, με δεδομένο το γεγονός ότι Θεσπρωτοί νεολαίοι, ιδεολόγοι του, είναι η συντριπτική πλειοψηφία στη Θεσπρωτία. Και μάλιστα επιστήμονες και αποκατεστημένοι επαγγελματίες , παρά το μνημονιακό κλίμα που επικρατεί.

ΥΓ.ΙΙ. Ο πολιτευτής του κόμματος (ειδικότητα και τίτλος που διατηρείται μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία ), πρώην βουλευτής , πρώην υφυπουργός και νυν μισθωτός σύμβουλος, γιατί έλαμψε με την απουσία του; Αν κωλυόταν, γιατί δεν έστειλε ένα απλό μήνυμα;
Ποια απάντηση θα δώσει σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι η απουσία του έχει να κάνει με.. εκδίκησή του, κατά του εκπροσώπου του κόμματος, ο οποίος, σαν πολιτικός του υπουργός-προϊστάμενος, δεν του παραχώρησε ούτε ψάθινη καρέκλα για την άσκηση των υφυπουργικών καθηκόντων.
Ποια απάντηση θα δώσει σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι η απουσία του έχει να κάνει με την αδυναμία του χαρακτήρα του να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του, καθήμενος στην ίδια αίθουσα με εκείνον που τον παραμέρισε εκλογικά, όσο και με εκείνους που δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους;

ΥΓ. ΙΙΙ. Για μια ακόμη φορά, οι αρμοδιοϊπεύθυνοι του κομματικών εκδηλώσεων στη Θεσπρωτία, αποδείχθηκαν οπαδοί της προχειρότητας.
Ως πότε παληκάρια;
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΝΔ; ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΝΔ; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.