Δήμος Φιλιατών: Χωρίς ΚΤΕΟ το απορριμματοφόρο, χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του

Δήμος Φιλιατών: Χωρίς ΚΤΕΟ το απορριμματοφόρο, χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με σωρεία παραβάσεων εντοπίστηκε μετά από έλεγχο, το απορριμματοφόρο του δήμου Φιλιατών, ενώ δεν είχε περάσει και από ΚΤΕΟ. Παράλληλα ο οδηγός του, διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, καθώς αυτό είχε λήξει πριν από έναν χρόνο.
Ο έλεγχος αποκάλυψε πρώτα απ' όλα ότι το απορριμματοφόρο δεν είχε υποβληθεί σε επιθεώρηση από το Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ), παραβιάζοντας έτσι τους κανονισμούς ασφαλείας, ελλοχεύοντας έναν πιθανό κίνδυνο για την κυκλοφορία στους δρόμους.
Εντούτοις, οι παραβάσεις δεν σταμάτησαν εδώ. 
Ο οδηγός του απορριμματοφόρου διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. 
Σύμφωνα με τις αρχές, το δίπλωμα του οδηγού είχε λήξει πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να οδηγεί το απορριμματοφόρο του δήμου.
Η αστυνομία προχώρησε στις κατάλληλες ενέργειες, επιβάλλοντας τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Και αυτό το περιστατικό αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί τα τελευταία χρόνια η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Φιλιατών.
Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα τραυματίστηκε συνοδός του απορριμματοφόρου.
Γεννούνται έτσι ερωτήματα προς την αρμόδια αντιδήμαρχο, όπως το πως επέτρεψε να κυκλοφορεί στους δρόμους των Φιλιατών ακατάλληλο απορριμματοφόρο αλλά και πως επέτρεψε να το οδηγεί κάποιος χωρίς δίπλωμα.
θέτοντας έτσι σε κίνδυνο, τόσο τους εργαζόμενους τους δήμου (οδηγό και συνοδούς), αλλά και τους πολίτες του δήμου.
Δήμος Φιλιατών: Χωρίς ΚΤΕΟ το απορριμματοφόρο, χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του Δήμος Φιλιατών: Χωρίς ΚΤΕΟ το απορριμματοφόρο, χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.