Στον Δήμο Ηγουμενίτσας η διοίκηση του Ιδρύματος Σάρρα

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας η διοίκηση του Ιδρύματος Σάρρα


Στον Δήμο Ηγουμενίτσας περιήλθε η διοίκηση του Ιδρύματος Ηλία Ι. Σάρρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 35941/25-07-2023 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας, η οποία ορίζει τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, Πρόεδρο του Ιδρύματος. Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Η ανάθεση της προεδρίας του κοινωφελούς Ιδρύματος Ηλία Ι. Σάρρα, στο Καστρί, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας και για εμένα προσωπικά.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υιό του αείμνηστου Ηλία Σάρρα, κ. Ιωάννη Σάρρα, για την εξαίρετη συνεργασία και για όλες του τις ενέργειες, ώστε να περιέλθει υπό την σκέπη και διαχείριση του Δήμου Ηγουμενίτσας το κοινωφελές Ίδρυμα που ίδρυσε ο πατέρας του. Πρόκειται για μία ενέργεια, με την οποία, ένας ευπατρίδης συντοπίτης μας εκδηλώνει με τον πιο ουσιαστικό και ανιδιοτελή τρόπο την αγάπη του για την γενέτειρά του. Για το λόγο αυτό τόσο εγώ, ως Δήμαρχος, όσο και οι συνδημότες μου, του οφείλουμε σεβασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη.

Ως εκ τούτου, πιστοί στο όραμα του αείμνηστου Ηλία Σάρρα και σεβόμενοι τη βούληση του Ιδρυτή για τη λειτουργία του Ιδρύματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, συνεχίζουμε μεριμνώντας ώστε το εμβληματικό αυτό κτήριο να αξιοποιηθεί σωστά προς όφελος των πολιτών, να ενισχυθεί ως σημείο αναφοράς του πολιτιστικού μας γίγνεσθαι και να καταστεί τοπόσημο για τον Δήμο μας.»


Στον Δήμο Ηγουμενίτσας η διοίκηση του Ιδρύματος Σάρρα Στον Δήμο Ηγουμενίτσας η διοίκηση του Ιδρύματος Σάρρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.