Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στο Μαργαρίτι

Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στο Μαργαρίτι

Σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, μίλησε σήμερα Κυριακή 1/10 στην κεντρική πλατεία του Μαργαριτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας , παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους υποψήφιους του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στη Δημοτική Ενότητα Μαργαριτίου και τις αντίστοιχες Δημοτικές Κοινότητες.

Στην ομιλία του ο Αντώνης Μπέζας τόνισε ότι κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος για να αναλάβει ευθύνες και όχι για να κρυφτεί από αυτές και για να λύσει προβλήματα και όχι να τα κρύψει κάτω από το χαλί, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Η προσπάθεια που κάνω δεν είναι για να αποκτήσω κάποια καρέκλα, ούτε η καρέκλα είναι για μένα αυτοσκοπός. Οι νέοι άνθρωποι φεύγουν από εδώ. Εγώ όμως αποφάσισα να γυρίσω στην Αυτοδιοίκηση, για να τους ξαναφέρω πίσω. Γιατί αισθάνομαι πως έχω ακόμη να προσφέρω. Γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω, όσο κανείς άλλος με την εμπειρία, τις γνώσεις, τις γνωριμίες, τη δυνατότητά μου να ασκώ διοίκηση και το όραμα που έχει ο Συνδυασμός μας για το μεγάλο άλμα της Ηγουμενίτσας στο μέλλον.

Δεν μπορεί το αρδευτικό του κάμπου του Μαργαριτίου να μην έχει δοθεί ακόμη σε χρήση. Ο Δήμος όφειλε να συνεργαστεί και να συνδράμει την Περιφέρεια, ιδιαίτερα για τον αναδασμό, ώστε να παραδοθεί το έργο στους καλλιεργητές. Ο Δήμαρχος στον τόπο του είναι πολιτικά υπεύθυνος για ατ πάντα.

Δεν μπορεί το κτήριο του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου να παραμένει αναξιοποίητο και να μεθοδεύεται η χρήση του ερήμην των κατοίκων.

Δεν μπορεί να μην έχει αναδειχθεί ο μοναδικός βιότοπος του Καλοδικίου με την κατασκευή υπαίθριου μουσείου και περιμετρικού πεζόδρομου- ποδηλατόδρομου.

Όλα αυτά, και πολλά άλλα, εμείς η ομάδα των αξιόλογων ανθρώπων που αποτελούν το Συνδυασμό μας μπορούμε να τα προχωρήσουμε. Η αλλαγή στην Ηγουμενίτσα είναι ανάγκη των καιρών, μόνο εμείς μπορούμε να τη φέρουμε και με τη δική σας ψήφο αυτή η αλλαγή θα γίνει πραγματικότητα».

Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στο Μαργαρίτι Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στο Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.