Με τον Θανάση Ντάνη ο Ανθυποπλοίαρχος Γεώργιος Χ. Φιλίππου

Με τον Θανάση Ντάνη ο Ανθυποπλοίαρχος Γεώργιος Χ. Φιλίππου


Φίλες και φίλοι είμαι ο Γεώργιος Χ. Φιλίππου Ανθυποπλοίαρχος στο Ε.Ν..
Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές και αχρείαστα πισωγυρίσματα, με παρακίνησαν να είμαι υποψήφιος στο. Δ.Δ. Χρυσαυγής.
Ως ενεργός πολίτης αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να θέσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «ΝΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Αθανάσιου Ζ. Ντάνη.
Ελεύθερος από εξαρτήσεις με το δημόσιο, τα κόμματα και πάντα με ελεύθερη γνώμη και άποψη και χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους συντάσσομαι με έναν ικανό και ξεχωριστό άνθρωπο που διακρίνεται για την επιστημονική του γνώση, το ήθος, την τεχνογνωσία και την άμεση ειλικρίνειά του.
Κατακλείω το κείμενο τούτο με κάποιους ενδεικτικούς στόχους για το Δ.Δ. Χρυσαυγής και είναι:
  • Ο περιορισμός του κόστους του δημόσιου ηλεκτροφωτισμού αντικαθιστώντας τους ενεργοβόρους λαμπτήρες με ηλιακούς,
  • Η ιδιαίτερη βαρύτητα στον καθαρισμό, συντήρηση και βελτίωση της προσβασιμότητας σε όλο το οδικό δίκτυο αλλά, και των κοινόχρηστων χώρων π.χ. παιδική χαρά, αύλειος Δημ. Σχολείου, κλπ,
  • Η πρόνοια ώστε, το δίκτυο παροχής πόσιμου νερού στο σύνολό του να έχει την αρμόζουσα συντήρηση και τον πρέπον υγειονομικό έλεγχο, ώστε οι κάτοικοι να απολαμβάνουν πιστοποιημένα ποιοτικό και καθαρό νερό,
  • Η πλήρης ανακαίνιση και ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Αγροτικού Ιατρείου.
  • Η μέριμνα για να αναδειχτούν περαιτέρω τόσο τα σημαντικά αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία του Δ.Δ. Χρυσαυγής , όσο και τα φυσικά μονοπάτια στο όρος Γκορίλας, ώστε, να γίνουν εναλλακτικοί τουριστικοί προορισμοί για τους λάτρεις του φυσικού περιβάλλοντος και του αθλητισμού.
Υ.Γ. Η μηνιαία αποζημίωση του προέδρου -εφόσον εκλεγώ- σε συνεργασία με τον δήμο Σουλίου, θα διατίθεται στο σύνολό της για έργα στο Δ.Δ. Χρυσαυγής.

Με τιμή
Γεώργιος Χ. Φιλίππου
Second Officer in the Merchant Navy
Με τον Θανάση Ντάνη ο Ανθυποπλοίαρχος Γεώργιος Χ. Φιλίππου Με τον Θανάση Ντάνη ο Ανθυποπλοίαρχος Γεώργιος Χ. Φιλίππου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.