Αποζημίωση και για τα μέλη των Εφορευτικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Αποζημίωση και για τα μέλη των Εφορευτικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές




Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 είναι προ των πυλών και υπάρχει μια… ευχάριστη έκπληξη για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καθώς δικαιούνται αποζημίωσης.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και ίσως αποτελέσει κίνητρο για να βρίσκονται τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών στις θέσεις τους καθώς στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις επισημάνθηκαν τεράστια κενά στα περισσότερα εκλογικά τμήματα.

Η αποζημίωση προβλέπεται στην απόφαση που δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αφορά στον «Καθορισμό του ύψους της ειδικής αποζημίωσης και των οδοιπορικών εξόδων των διοριζομένων Εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κ.λπ. των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και των επαναληπτικών της 15ης Οκτωβρίου 2023, καθώς και του τρόπου καταβολής τους».

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 5725 (Τεύχος Δεύτερο), «στα διοριζόμενα μέλη των εφορευτικών επιτροπών καταβάλλεται ποσό σαράντα ευρώ (40,00 €) για κάθε ημέρα απασχόλησης».
Αποζημίωση και για τα μέλη των Εφορευτικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές Αποζημίωση και για τα μέλη των Εφορευτικών στις αυτοδιοικητικές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.