Έφη Λιοπιάρη: Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ηγουμενίτσα μας

Έφη Λιοπιάρη: Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ηγουμενίτσα μας


Αγαπητοί συμπολίτες,
Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για μένα να επικοινωνήσω σήμερα μαζί σας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές με τον συνδυασμό "Δύναμη Προοπτικής," με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιωάννη Λώλο.
Η πρώτη μου εμπειρία σε αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτήν την πρόκληση. Στηρίζομαι στο συνδυασμό "Δύναμη Προοπτικής" με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιωάννη Λώλο και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τους λόγους που με οδήγησαν να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον της πόλης μας, στο πλευρό του Γιάννη Λώλου.
Ως μάχιμη δικηγόρος στη Θεσπρωτία, έχω αφιερώσει χρόνια στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών και στην ορθή απόδοση της δικαιοσύνης.
Αισθάνομαι ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μας, προκειμένου να επηρεάσω θετικά τις εξελίξεις σε αυτήν.
Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι ένας τρόπος να προσφέρουμε στην κοινωνία και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Σε αυτές τις εκλογές, ο συνδυασμός "Δύναμη Προοπτικής" προσφέρει μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες και ιδέες.
Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωάννη Λώλο και την πολύτιμη εμπειρία του, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών της. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει τη σοφία της εμπειρίας και τη φρεσκάδα της νεολαίας σε έναν κοινό στόχο: τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ηγουμενίτσας.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, αυτό δεν με εμποδίζει από το να αφιερώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου για να μάθω να εξυπηρετώ την κοινότητά μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ.
Η αφοσίωσή μου αυτή θα είναι αληθινή και ειλικρινής και είμαι αποφασισμένη να εργαστώ σκληρά για την πόλη μας.
Σε αυτές τις εκλογές σας καλώ να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια για μια καλύτερη και δικαιότερη πόλη.
Είμαι εδώ για να ακούσω τις ανησυχίες και τις ιδέες σας και να εργαστώ μαζί σας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται, ώστε να υπηρετήσω την κοινότητά μας και από αυτό το μετερίζι.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου.
Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ηγουμενίτσα μας.

Ευγενία (Έφη) Λιοπιάρη - Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Έφη Λιοπιάρη: Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ηγουμενίτσα μας Έφη Λιοπιάρη: Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Ηγουμενίτσα μας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.