Η Πηνελόπη Σταμάτη υποψήφια με τον Συνδυασμό του Βασίλη Τζίγκου στο Δήμο Φιλιατών

Η Πηνελόπη Σταμάτη υποψήφια με τον Συνδυασμό του Βασίλη Τζίγκου στο Δήμο Φιλιατών

Αποφάσισα να συμμετέχω και να στηρίξω έμπρακτα τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Τζίγκο στο Δήμο Φιλιατών, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Για μένα αποτελεί μια μεγάλη και δημιουργική πρόκληση η ενασχόληση με τα κοινά. Για να μπορέσουμε να πάμε το Δήμο Φιλιατών πιο μπροστά με σχέδιο , όραμα , γνώση , συνεργασία ,φιλότιμο, ανθρωπιά και έχοντας καθημερινή επαφή.

Έχοντας ήδη αποκτήσει εργασιακή εμπειρία 22 έτη στο Δήμο Φιλιατών θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω στα κοινά ,με στόχο να συμβάλω στην επίλυση προβλημάτων των συμπολιτών μας αλλά και στην υλοποίηση προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την ζωή των ανθρώπων που συναντώ καθημερινά.

Με στόχο την Ανάπτυξη του Δήμου και τη Ευημερία όλων των συμπολιτών μας με διάθεση για πολύ δουλειά, χωρίς συμβιβασμούς, με πείσμα και μαχητικότητα, με αλληλεγγύη και σεβασμό στο Δημότη. Αν εκτιμάτε πως μπορώ να σας εκπροσωπήσω με σεβασμό ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, με την υπόσχεση να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών.
Η Πηνελόπη Σταμάτη υποψήφια με τον Συνδυασμό του Βασίλη Τζίγκου στο Δήμο Φιλιατών Η Πηνελόπη Σταμάτη υποψήφια με τον Συνδυασμό του Βασίλη Τζίγκου στο Δήμο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.