Η ώρα της κρίσης φτάνει | Του Σάκη Μπούση

Η ώρα της κρίσης φτάνει | Του Σάκη Μπούση


Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που είχαν το θάρρος να θέσουν εαυτό στην λαϊκή ετυμηγορία, γνωρίζοντας πως από τους χονδρικά 500 θα εκλεγούν οι 50.
Η χωρίς προηγούμενο συμμετοχή υποψηφίων καταρρίπτει πανηγυρικά την θεωρία που θέλει τους πολίτες να γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική.
Μένει να συμβεί το ίδιο και με τους ψηφοφόρους, για το οποίο είμαι βέβαιος.
Θέλω να υπενθυμίσω στην πλειοψηφία που εκ των πραγμάτων δεν θα εκλεγεί/ούμε, πως με την συνδρομή τους θα βγεί Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο και να τους παροτρύνω να είναι όλοι παρόντες στις συνεδριάσεις ως ενεργοί πολίτες για να ελέγχουν και να βοηθούν το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συχνά η γνώμη και η παρέμβαση ενός ενεργού πολίτη μπορεί να είναι πιο ισχυρή από εκείνη ενός Δημοτικού Συμβούλου.
Θελω ομως, να ευχηθώ καλή επιτυχία κ στον Δήμαρχο που διάλεξα, και να του μεταφέρω την ταπεινή μου άποψη.
Το πόση άσφαλτος θα πέσει, πόσα σκουπίδια θα μαζευτούν κτλ είναι πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα του πολίτη, όμως δεν είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά.
Εάν κε Δήμαρχε θέλετε να μείνετε στην Ιστορία, προ(σ)καλέστε δημοψήφισμα των Θεσπρωτών κατοίκων της Πάργας για την φυσική επανένωσή τους με τον Δήμο Ηγουμενίτσας και τον νομό Θεσπρωτίας, με την συνδρομή τού κου Βουλευτή μας.
Έτσι θα αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη σε ένα ιστορικό αίτημα των Θεσπρωτών κατοίκων της Πάργας αλλά και όλου του νομού.
Μια τέτοια επιτυχία, θα είναι ανώτερη, οικονομικά και ηθικά από εκατό άλλα έργα.
Φαντάζομαι να αγγίζω τις ευαίσθητες χορδές σας κε Δήμαρχε, μιας και κατάγεστε από την επαρχία Μαργαριτίου από όπου αποσπάστηκε κάποτε η Πάργα μας.
Με εκτίμηση
Διονύσης Μπούσης
Η ώρα της κρίσης φτάνει | Του Σάκη Μπούση Η ώρα της κρίσης φτάνει | Του Σάκη Μπούση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.