Πάει για το 2024 η νομοθετική ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι

Πάει για το 2024 η νομοθετική ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι


Για το 2024 μετατίθεται η νομοθετική ρύθμιση που θα δώσει λύση στο ιδιοκτησιακό του Σουλίου, προϋπόθεση για να μπορέσουν να υλοποιηθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο που έχει εκπονηθεί και μέρος του οποίου περιλαμβάνεται στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση της Περιφέρειας Ηπείρου.

Τη νομοθετική ρύθμιση επεξεργάζεται το Υπουργείο Πολιτισμού και σύμφωνα με όσα είχαν γνωστά κατά το παρελθόν στόχος ήταν να έχει ψηφιστεί ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Από τα Ιωάννινα όπου βρέθηκε η Υπουργός Πολιτισμού και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Epiruspost έκανε γνωστό ότι η επεξεργασία του θέματος είναι σε εξέλιξη και οι αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Μάλιστα εντός της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αθήνα με την συμμετοχή και του Περιφερειάρχη για να συζητηθεί το θέμα.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα που το επεξεργάζονται νομικοί μαζί με χωροτάκτες και μηχανικούς. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση στην Αθήνα, στην οποία θα έρθει και ο Περιφερειάρχης για να δούμε που βρισκόμαστε. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για να προχωρήσουμε στη νομοθετική ρύθμιση» ανέφερε η Υπουργός.

Τέλος ανέφερε ότι εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να αναδειχθεί ανάδοχος για το έργο αποκατάστασης του Κάστρου στην Κιάφα.


Πάει για το 2024 η νομοθετική ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι Πάει για το 2024 η νομοθετική ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.