Ο Emanuele Grimaldi τιμήθηκε ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2023

Ο Emanuele Grimaldi τιμήθηκε ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2023

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grimaldi Lines, Emanuele Grimaldi, τιμήθηκε ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2023.

Ο Ιταλός εφοπλιστής είναι ο πρώτος που λαμβάνει αυτή τη σπουδαία αναγνώριση δύο φορές.

«Αυτό το βραβείο έρχεται σε ένα σημείο της μακρόχρονης καριέρας μου ως αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλω για την ανάπτυξη και την προώθηση της διεθνούς ναυτιλίας, τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο, όντας Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, όσο και σε θεσμικό επίπεδο, με την ιδιότητά μου ως Προέδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου», σχολίασε ο Emanuele Grimaldi κατά την παραλαβή του βραβείου.

«Τέλος, – κατέληξε ο Emanuele Grimaldi – θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βραβείο είναι επίσης μια παραδοχή της δια βίου δέσμευσής μου, που είναι ακόμη πιο ισχυρή την τελευταία δεκαετία, να αναπτύξω περαιτέρω τις θαλάσσιες μεταφορές και την επιμελητεία στην Ελλάδα, μια χώρα όπου αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου».

Σημειώνεται ότι θυγατρική του Ομίλου Grimaldi είναι η Minoan Lines. Σε κοινοπραξία έχουν αναλάβει τη διαχείριση του λιμένα Ηγουμενίτσας και σύντομα του Ηρακλείου.
Ο Emanuele Grimaldi τιμήθηκε ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2023 Ο Emanuele Grimaldi τιμήθηκε ως η Διεθνής Προσωπικότητα της Χρονιάς στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2023 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.