ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... "Απόβαση" του Δήμου Ηγουμενίτσας στη Γερμανία

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
"Απόβαση" του Δήμου Ηγουμενίτσας στη Γερμανία


Με πολυμελής αποστολή, που αποτελείτε από 11 άτομα, συμμετέχει ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο συνέδριο στο Velbert της Γερμανίας (18 – 21 Ιουνίου 2015) στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες».

Στην αποστολή συμμετέχουν ο Δήμαρχος, ο Γενικός Γραμματέας, δύο Αντιδήμαρχοι, τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, μία Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, ένα μέλος Τοπικής Κοινότητας, η Προϊστάμενη του ΚΕΠ και ένας Δημοτικός Υπάλληλος.

Υπενθυμίζουμε πως επικεφαλής εταίρος είναι το ΝΠΔΔ «Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.» του Δήμου  Ηγουμενίτσας, το οποίο δεν εκπροσωπείτε από κανένα μέλος του στην αποστολή.

Το προηγούμενο ταξίδι στη Γαλλία, πάλι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους πολίτες», και στο οποίο συμμετείχαν πέντε άτομα (4 από τα 5 πάνε και στη Γερμανία), στοίχισε στους δημότες περίπου 2.500€ (εισιτήρια και ημερήσιες αποζημιώσεις) και το γραφείο τύπου του Δήμου, δεν μπήκε καν στον κόπο να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματά του.

Με μία απλή αναλογική, το ταξίδι στη Γερμανία που ξεκίνησε σήμερα, θα μας στοιχίσει πάνω από 5.000€

Λεφτά υπάρχουν για ... ταξιδάκια στο εξωτερικό, λοιπόν, αλλά όχι για τα προβλήματα της πόλης, πχ τη καθαριότητα.

Με τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη να δούμε ποιος θα ασχοληθεί αυτή την εβδομάδα, που το μισό Δημοτικό Συμβούλιο θα λείπει στην Γερμανία.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... "Απόβαση" του Δήμου Ηγουμενίτσας στη Γερμανία ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...  "Απόβαση" του Δήμου Ηγουμενίτσας στη Γερμανία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.