Ενημερωτική εκδήλωση στα Σύβοτα με θέμα "Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας - Τοπική Παραγωγή - Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία" .

Ενημερωτική εκδήλωση στα Σύβοτα με θέμα "Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας - Τοπική Παραγωγή - Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία" .



Αξιότιμη κυρία/ Αξιότιμε κύριε

Με την παρούσα επιστολή, λαμβάνουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε σε ενημερωτική εκδήλωση/career day στο πλαίσιο του έργου INTERMODADRIA, που πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:30 π.μ., στο Sivota Diamont Resort, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Ο στόχος του έργου INTERMODADRIA είναι η βελτίωση της ενσωμάτωσης των θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων στις εφοδιαστικές αλυσίδες που διασχίζουν την Αδριατική θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα η παροχή ενός καλύτερου περιβάλλοντος για τις διατροπικές μεταφορές μεταξύ των λιμένων και της ενδοχώρας.

Στα παραπάνω πλαίσια ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

"Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας - Τοπική Παραγωγή

- Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία"

Η εκδήλωση, στοχεύει στην ενημέρωση των στελεχών και εκπροσώπων των Οργανισμών και Φορέων που δραστηριοποιούνται στους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς κλάδους των θαλάσσιων μεταφορών καθώς και στον ευρύτερο κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και του πρωτογενούς τομέα.

Σε αναμονή επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην Ηγουμενίτσα.

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Κ. Διαμάντης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας

Ιωάννης Γ. Χεκίμογλου
Πρόεδρος Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας


Πληροφορίες/Συμμετοχή:

Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας
Διεύθυνση Ανάπτυξης
Κωνσταντίνος Γκρίνιας
Παλιό Λιμάνι Ηγουμενίτσας 46100
τηλ.: 2665028771
e-mail: development@olig.gr

Σύλλογος Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας
Μεντής Γεράσιμος
Κυρα - Βασιλικής 13,
46100, Ηγουμενίτσα
Τηλ. 6942 840498
e-mail: info@posidoniafish.gr
Ενημερωτική εκδήλωση στα Σύβοτα με θέμα "Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας - Τοπική Παραγωγή - Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία" . Ενημερωτική εκδήλωση στα Σύβοτα με θέμα "Εξαγωγική δραστηριότητα μέσω του Λιμένος Ηγουμενίτσας - Τοπική Παραγωγή - Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών την επόμενη δεκαετία" . Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.