Ανακοίνωση - Ψήφισμα της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ανακοίνωση - Ψήφισμα της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 
 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
καλωσορίζει τους συναδέλφους που επιστρέφουν στην εργασία τους ύστερα από δύο χρόνια διαθεσιμότητας και την επανασύσταση των ειδικοτήτων που είχαν καταργηθεί στα ΕΠΑΛ. 
 
Θεωρούμε την εξέλιξη ιστορική κατάκτηση του εκπαιδευτικού κινήματος, που αποδεικνύει ότι, όταν υπάρχει αλληλεγγύη, συλλογικότητα και αταλάντευτη επιμονή στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! 
 
Επίσης εκφράζει την ανησυχία του για διακινούμενες φήμες και δημοσιεύματα περί κατάργησης των «οδοιπορικών», γεγονός που ουσιαστικά θα συνιστούσε περαιτέρω μείωση των απολαβών πολλών συναδέλφων. 
 
Τέλος καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις διαδικασίες εκλογής νέων διευθυντών και υποδιευθυντών στις σχολικές μονάδες, λειτουργώντας κατά τη διαδικασία με ΜΝΗΜΗ και ΚΡΙΣΗ, με την ιδέα ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων αποτελεί το κυρίαρχο όργανο αποφάσεων για τη λειτουργία του σχολείου.
Ανακοίνωση - Ψήφισμα της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ανακοίνωση - Ψήφισμα της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.