Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη 17 Νοέμβρη

Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη 17 Νοέμβρη17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Σαράντα επτά χρόνια μετά, η εξέγερση του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανή στη μνήμη του λαού μας ως η κορυφαία πράξη αντίσταση κατά της δικτατορίας.
Σαράντα επτά χρόνια μετά, η ΠΑΣΠ - οδηγητής πάντα της μεγάλης πορείας με την ματωμένη σημαία - δεν θα ηγηθεί, σεβόμενη τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις που βιώνει η κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι στην τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας.
Το Κίνημα Αλλαγής έχοντας ψηλά το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για το καλό όλων των Ελλήνων, θα πειθαρχήσει και δεν θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενη πιθανή πορεία.
Τώρα είναι ώρα σεβασμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη μεγάλη μάχη, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, αλλά πάνω απ’ όλα στον λαό που δοκιμάζεται από την υγειονομική και οικονομική κρίση.
Θα κρατήσουμε ζωντανό το μήνυμα της αντίστασης, αποδίδοντας φέτος φόρο τιμής στους ήρωες που μάχονται για τη ζωή μας.
Το Πολυτεχνείο ζει στις καρδιές μας δείχνοντας το δρόμο της αντίστασης στο φασισμό, σηκώνοντας όρθια την πεσμένη καγκελόπορτα που πάνω της δώσαμε ξανά τον όρκο για δημοκρατία, λαϊκή ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.
ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη 17 Νοέμβρη Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας για τη 17 Νοέμβρη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες