Μήνυμα Καραγιάννη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Μήνυμα Καραγιάννη για την επέτειο της εξέγερσης του ΠολυτεχνείουΜε αφορμή την επέτειο της εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
H αντιδικτατορική δράση στην Ελλάδα, έχει ένα μνημείο και αυτό δεν είναι άλλο από το ίδιο το Πολυτεχνείο. Εκεί γράφτηκαν οι πιο σημαντικές σελίδες αντίστασης σε καιρούς εκτός πολέμου στην νεότερη ιστορία της χώρας μας.
Τιμούμε τους φοιτητές και την προσφορά τους στη δημοκρατία, στην ελευθερία, την κοινωνική πρόοδο και την ανεξαρτησία.
Τα μηνύματα των φοιτητών, παραμένουν φάρος στους αγώνες του σήμερα για την περιθωριοποίηση του φασισμού, του ρατσισμού, του λαϊκισμού, άλλα και για το δικαίωμα όλων στην δουλειά και την αξιοπρέπεια.
Πάνω από όλα όμως, η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, συνεχίζει να εγείρει συνειδήσεις και να αποτελεί ακόμα και σήμερα, ορόσημο στους κοινωνικούς αγώνες και τους αγώνες για δημοκρατία, ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Τα μηνύματα αυτά αποτελούν εγγύηση για ένα μέλλον που θα βασίζεται μόνο στην Δημοκρατία.

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Γιάννης Σ. Καραγιάννης
Μήνυμα Καραγιάννη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Μήνυμα Καραγιάννη για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες