Νέο σκάνδαλο (?) με την καθαριότητα στον ΟΛΗΓ

Νέο σκάνδαλο (?) με την καθαριότητα στον ΟΛΗΓ

Τα έργα και οι ημέρες του διορισμένου με κομματικά κριτήρια διδύμου της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Παρά τα όσα έχουμε αποκαλύψει και δημοσιεύσει, παρά το ξεμπρόστιασμα αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις από τον βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτση που αποστόμωσε κυριολεκτικά τον διευθύνοντα της ΟΛΗΓ κ. Πορφύρη, αλλά και τον πολιτικό "εξευτελισμό" του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, μπροστά στις αποκαλύψεις του κ. Κάτση στη βουλή, φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Στις 29 Οκτωβρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΗΓ, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η ανάθεση της Υπηρεσίας “Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στεγασμένων χώρων και χώρων της χερσαίας ζώνης των λιμένων Ηγουμενίτσας, Πλατάριας, Συβότων και Σαγιάδας αρμοδιότητας της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. και αποκομιδή απορριμμάτων από τη χερσαία ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας” σύμφωνα με το Ν. 4412/16 μέχρι του ποσού των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) πλέον ΦΠΑ για διάστημα δύο μηνών.

Για ακόμα μία φορά, καθυστέρησαν να πραγματοποιήσουν νέο διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να "αναγκάζονται" να αναθέσουν την υπηρεσία καθαρισμού, προκαλώντας και πάλι τις παρατηρήσεις του εκπροσώπου του ΤΑΙΠΕΔ στο ΔΣ της ΟΛΗΓ κ. Κλιάφα, ο οποίος ζήτησε οι σχετικές προκηρύξεις να βγαίνουν τουλάχιστον έξι μήνες προ της λήξεως της υφιστάμενης σύμβασης. Τα αυτονοήτα δηλαδή.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως παρόντα δήλωσαν τα μέλη του ΔΣ κ. Παναγιώτης Τακλάκογλου, κ. Χαρίλαος Τσάτσας και ο κ. Στέφανος Πάσχος, κρατώντας αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης.

Και παρά την απόφαση του ΔΣ της ΟΛΗΓ, έστω και με οριακή πλειοψηφία, που όριζε το ποσό των 20.000€ + ΦΠΑ για διάστημα 60 ημερών, η απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού κ. Πορφύρη, αναθέτει την υπηρεσία στην εταιρεία ANTIPOLLUTION ANE, για διάστημα μόνο 40 ημερών με το ποσό των 19.800€ + ΦΠΑ.

Κοροϊδεύονται και μεταξύ τους δηλαδή.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Νέο σκάνδαλο (?) με την καθαριότητα στον ΟΛΗΓ Νέο σκάνδαλο (?) με την καθαριότητα στον ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.