Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προανήγγειλε ο Κυρ. ΜητσοτάκηςΣτοχευμένα τεστ σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου για να ανιχνευτεί η διασπορά του Covid-19 στην εκπαιδευτική κοινότητα προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, κλείνοντας τη συζήτηση στην Ολομέλεια σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών σχετικά με την πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως είπε, η κυβέρνηση την μεθεπόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε έξυπνα και στοχευμένα τεστ σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά του ιού στους μαθητές.

«Μπορούμε να ανοίξουμε τα σχολεία στα τέλη Νοεμβρίου. Έχουμε τα εργαλεία και τα κατάλληλα μοντέλα», πρόσθεσε.

Επίσης αναφέρθηκε σε προγράμματα υποστήριξης των σχολείων με laptop, σημειώνοντας πως έχουν δοθεί πάνω από 40.000 μέχρι στιγμής, ενώ ο στόχος είναι να φθάσουμε τις 90.000 έως το Φεβρουάριο του 21. «Θα ζητήσω από το Υπουργείο Παιδείας εάν γίνεται να επισπευσθεί» είπε ο Πρωθυπουργός.
Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προανήγγειλε ο Κυρ. Μητσοτάκης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες