Στην τηλεόραση της ΕΡΤ η 10χρονη από την Ηγουμενίτσα που έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη (+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ η 10χρονη από την Ηγουμενίτσα που έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη (+ΒΙΝΤΕΟ)Μια δεκάχρονη μαθήτρια από την Ηγουμενίτσα, αγωνιούσε για την εξέλιξη του lockdown σε σχέση με τα γενέθλια της που έρχονται σε λίγες ημέρες και δεν δίστασε να απευθυνθεί κατευθείαν στον πρωθυπουργό.

To κορίτσι θέλησε να κάνει τα παράπονα της με επιστολή στον πρωθυπουργό, καθώς βλέπει να έρχονται τα γενέθλια της και να μην μπορεί να κάνει πάρτι με τους φίλους της. Η ΕΡΤ εντόπισε την μικρή Ελισάβετ στο σπίτι της την ώρα της μελέτης.

«Κύριε Πρωθυπουργέ, σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια» λέει η δεκάχρονη.

Με αφοπλιστικό ύφος η μικρή μαθήτρια, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό τονίζει » αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι, να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Το πρωτότυπο γράμμα της δεκάχρονης ταχυδρομήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Προς έκπληξη όλης της οικογένειας η χειρόγραφη απάντηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν άργησε να φθάσει λίγα 24ωρα μετά.

«Αγαπητή μου…

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων».

«Δεν περιμέναμε την απάντηση του πρωθυπουργού, η απάντηση όμως ήρθε, είμαι πολύ έκπληκτη, περήφανη, τα χάσαμε λίγο, αλλά ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε από την πλευρά της η μητέρα της Ελισάβετ.

Αν μη τι άλλο, μπορεί η μικρή να χάσει το πάρτι γενεθλίων, αλλά εισέπραξε… πρωθυπουργικές ευχές και τα μπράβο από τους συμμαθητές της για την πρωτοβουλία της!


Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης, Βάσω Γκόρου
Στην τηλεόραση της ΕΡΤ η 10χρονη από την Ηγουμενίτσα που έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη (+ΒΙΝΤΕΟ) Στην τηλεόραση της ΕΡΤ η 10χρονη από την Ηγουμενίτσα που έστειλε γράμμα στον Μητσοτάκη (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες