Ως τις 26 Φεβρουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας

Ως τις 26 Φεβρουαρίου τα τέλη κυκλοφορίαςΜέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021 έχουν περιθώριο οι ιδιοκτήτες Ι.Χ να προχωρήσουν σε πληρωμή των φετινών τελών κυκλοφορίας. Ειδικότερα, μετά τη δίμηνη παράταση που είχε δοθεί από το Υπουργείο Οικονομκών, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων καλούνται να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, εάν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα. Έτσι, όσοι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν σκοπεύουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, καλούνται να καταθέσουν τις πινακίδες στην ψηφιακή πλατφόρμα myCAR, καθώς σε αντίθετη περίπτωση προβλέπεται πρόστιμο.

Οι τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει με τους 3 παρακάτω τρόπους:
Με τον QR κωδικό, τον οποίο οι φορολογούμενοι μπορούν να σκανάρουν, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό μέσω της κινητής τραπεζικής (mobile banking).
Με web banking, όπου η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κωδικού RF.
Με την καταβολή του ποσού σε υποκαταστήματα τραπεζών και Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι η ΑΑΔΕ συνιστά στους ιδιοκτήτες οχημάτων να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των ταχυδρομείων, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.
Ως τις 26 Φεβρουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας Ως τις 26 Φεβρουαρίου τα τέλη κυκλοφορίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες