ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ



Εκπροσωπώντας το σύνολο των Εθελοντών – Εθελοντριών Πυροσβεστών, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και δημοσίως, τον προσφάτως αποστρατευθέντα Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας, Υποστράτηγο ε.α. κ. Λεωνίδα Γκιόκα.

Για πολλά χρόνια, από της ιδρύσεως του κλιμακίου, ο κ. Γκιόκας και ως Αξιωματικός αρχικά και ως Διοικητής στη συνέχεια της Πυροσβεστικής, στάθηκε πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο μας.

Στήριξε καθοριστικά την όλη προσπάθεια των Εθελοντών Πυροσβεστών Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών και είχαμε μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του τόπου μας και των συνδημοτών.

Υπήρξε πάντα υποστηρικτικός σε κάθε πρόβλημά μας και κατά γενική ομολογία, ένας Αξιωματικός που τίμησε την αποστολή του και το Πυροσβεστικό Σώμα. Εργατικός, ικανός, υπεύθυνος και προσηλωμένος στο καθήκον προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας, από όποιο πόστο και αν κατείχε.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία μας και του ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή ως συνταξιούχος πλέον.

Άφησε το αποτύπωμά του ανεξίτηλο στην Πυροσβεστική της Θεσπρωτίας και με τον διάδοχό του, ευχόμαστε και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια σχέση και συνεργασία.

Τον ίδιο δε ανακηρύσσουμε ισοβίως… επίτιμο Διοικητή του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΑΓΙΑΔΑΣ του Δήμου Φιλιατών.

Για το ΚΛΙΜΑΚΙΟ
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΙΟΥΤΣΗΣ
ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.