Rapid tests από το πρωί στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, τμήμα του οποίου παραμένει κλειστό

Rapid tests από το πρωί στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, τμήμα του οποίου παραμένει κλειστό

Αναστέλλει μέχρι και την 21/02 τη λειτουργία του το Α2 τμήμα του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, καθώς θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μαθητής, που φοιτά στο συγκεκριμένο τμήμα.

Από το πρωί της Τρίτης, στο σχολείο βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο πραγματοποιεί rapid tests, σε καθηγητές και μαθητές του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη αφού έχουν ληφθεί περίπου 100 δείγματα, με όλα τους να είναι αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε πως ο μαθητής του ΕΠΑΛ, είχε υποβληθεί σε rapid test την περασμένη Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων από την Κινητή Ομάδα Δημόσιας Υγείας (ΚΟΜΥ) και ήταν αρνητικός.

Την επόμενη ημέρα (Τρίτη) διαγνώστηκε θετικό, πρόσωπο του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος και ο μαθητής απομακρύνθηκε από το σχολικό περιβάλλον.

Το Σάββατο έγινε γνωστό, ότι ο μοριακός έλεγχος που έγινε στο μαθητή έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή ο Δήμος Ηγουμενίτσας προέβη σε απολύμανση του σχολείου, ενώ ελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες η απόφαση το τμήμα του συγκεκριμένου μαθητή να παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες και έως την 21η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας.

Rapid tests από το πρωί στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, τμήμα του οποίου παραμένει κλειστό Rapid tests από το πρωί στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, τμήμα του οποίου παραμένει κλειστό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.