Χρειάζεται να συνεννοηθούν στην Περιφέρεια..

Χρειάζεται να συνεννοηθούν στην Περιφέρεια..Μία άλλη διάσταση έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραίμη στην υπόθεση λειτουργίας των Σταθμών Μεταφόρτωσης..

Μάλιστα οι απόψεις που δημόσια διατύπωσε απέχουν πολύ από αυτές του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

Εμφανώς επηρεασμένη από την μακρά θητεία της στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση υπερασπίστηκε πλήρως τις επιλογές του ΦΟΔΣΑ να πάει σε έναν διαγωνισμό για την παραχώρηση των ΣΜΑ σε ιδιώτη για τα επόμενα δέκα χρόνια!

Μάλιστα η εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία που προβλέπεται από την σύμβαση που εκτελεί η Περιφέρεια για την Αντιπεριφερειάρχη σημαίνει απλά εκπαίδευση προσωπικού!!!

Κάτι αντίστοιχο σε άλλο έργο δύσκολα θα βρεθεί..

Έσπευσε παράλληλα να πει ότι οι Δήμοι μπορούν να έχουν μειωμένο κόστος αν αυξήσουν την ανακύκλωση.. Μικρή λεπτομέρεια βέβαια που μάλλον διέφυγε από την κ. Μπραίμη είναι η ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα που πρέπει να πληρώσει ο κάθε δήμος και σήμερα οι περισσότεροι οριακά την καλύπτουν!

Κατά τα λοιπά και τι θα γίνει με τους ΣΜΑ, καλό είναι να συνεννοηθούν στην Περιφέρεια ώστε να μην λέει άλλα ο Περιφερειάρχης κι άλλα η Αντιπεριφερειάρχης..

Χρειάζεται να συνεννοηθούν στην Περιφέρεια.. Χρειάζεται να συνεννοηθούν στην Περιφέρεια.. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες