https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Απίστευτο: Καλούν σε συνέλευση για εκλογές του Συλλόγου Γονέων στο ΕΠΑΛ εν μέσω κορωνοϊού!!!

Απίστευτο: Καλούν σε συνέλευση για εκλογές του Συλλόγου Γονέων στο ΕΠΑΛ εν μέσω κορωνοϊού!!!
148041423_3728013680629721_2252273412774386681_n

Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει κάποια αυτονόητα που πρέπει να εφαρμόζονται για την προστασία της δημόσιας υγείας, παρά το ρόλο τους στο δημόσιο σύστημα.
Δε μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση της Δ/νσης του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, η οποία καλεί το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αύριο Τετάρτη 10/2 σε συνέλευση για εκλογές και συγκρότηση νέου Δ.Σ. του Συλλόγου...!

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την επικαιρότητα, προχθες ανιχνεύθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή της Α' τάξης του ΕΠΑΛ, αφού είχανε βρεθεί θετικοί προηγουμένως μέλη της οικογένειάς του.

Σήμερα, Τρίτη 9/2 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο ΕΠΑΛ και διεξήγαγε 168 rapid tests σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου, τα οποία ήταν όλα αρνητικά σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ/νσης.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το τμήμα στο οποίο φοιτά ο μαθητής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, θα κλείσει μέχρι τις 21/2.


Και εν μέσω αυτής της κατάστασης η Δ/νση έκρινε σκόπιμο να καλέσει τους γονείς στο χώρο του σχολείου για να κάνουν εκλογές του Συλλόγου...
Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι αν έχει μείνει στοιχειώδης λογική σε ανθρώπους με υπεύθυνο ρόλο!

Αλήθεια, η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας έχει γνώση του ζητήματος και τι κάνει γι' αυτό;;;

Απίστευτο: Καλούν σε συνέλευση για εκλογές του Συλλόγου Γονέων στο ΕΠΑΛ εν μέσω κορωνοϊού!!! Απίστευτο: Καλούν σε συνέλευση για εκλογές του Συλλόγου Γονέων στο ΕΠΑΛ εν μέσω κορωνοϊού!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.