ΑΑΔΕ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής του Ε9 -Πότε λήγει η νέα προθεσμία

ΑΑΔΕ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής του Ε9 -Πότε λήγει η νέα προθεσμία


Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε την παράταση στην προθεσμία για υποβολή του Ε9.

Αύριο (30/6) ήταν η τελική ημερομηνία για την υποβολή του Ε9, ωστόσο η ΑΑΔΕ αποφάσισε να δώσει παράταση για έναν ακόμη μήνα.

Ετσι, η τελική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2023, φυσικών και νομικών προσώπων καθώς και νομικών οντοτήτων, ιδιοκτητών ακινήτων, με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται έως και τις 31 Ιουλίου 2023.

Η απόφαση έχει σκοπό τη διευκόλυνση των φορολογούμενων, ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Η παράταση θα αφορά τους φορολογούμενους που διαπίστωσαν λάθη και παραλείψεις στα στοιχεία των ακινήτων τους στο φετινό λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ.

Μετά την υποβολή της τροποποιητικής δήλωσης, η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε νέα εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα πρέπει να εξοφληθεί σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, όχι μικρότερες των 10 ευρώ, μέχρι και την 29η Φεβρουαρίου 2024. <p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/oikonomia/aade-e9-paratasi-prothesmia-ypobolis">ΑΑΔΕ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής του Ε9 -Πότε λήγει η νέα προθεσμία - iefimerida.gr</a></p>
ΑΑΔΕ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής του Ε9 -Πότε λήγει η νέα προθεσμία ΑΑΔΕ: Παράταση στην προθεσμία υποβολής του Ε9 -Πότε λήγει η νέα προθεσμία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.