Εγνατία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για ανεμογεννήτριες!

Εγνατία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για ανεμογεννήτριες!


Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί την Τετάρτη στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, στην κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα.

Οπως ανακοίνωσε η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», η διακοπή της κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ το πρωί της Τετάρτης στις 08:45 και θα έχει διάρκεια περίπου μίας ώρας.

Κατά το χρονικό διάστημα της διακοπής, τα οχήματα που θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας με προορισμό προς Κοζάνη, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, θα κινούνται διαμέσου της Νέας Περιφερειακής Οδού Βέροιας – Νάουσας, εν συνεχεία μέσω του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου Βέροιας – Εδεσσας – Πτολεμαΐδας και θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Ο αποκλεισμός του τμήματος Α/Κ Βέροιας – Α/Κ Πολυμύλου είναι απαραίτητος για τη διέλευση συρμών υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννητριών) από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς περιοχή του Δήμου Βοΐου Κοζάνης.

«Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας», επισημαίνεται.
Εγνατία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για ανεμογεννήτριες! Εγνατία: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για ανεμογεννήτριες! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες