Άρθρο του Στέφανου Ζούμπα:Αυτοδιοίκηση με προοδευτικό πρόσημο

Άρθρο του Στέφανου Ζούμπα:Αυτοδιοίκηση με προοδευτικό πρόσημο



Η συντηρητική αντίληψη που κυριαρχεί ως καθεστωτική πλέον και εδώ στην Ήπειρο, δεν θέλει μεγαλόπνοα έργα υποδομής που θα μας βγάλουν από την υπανάπτυξη και την αφάνεια και θα μας οδηγήσουν στο μέλλον.

Θέλει μικρά εργάκια, πελατειακού χαρακτήρα, έτσι ώστε, να τα διαίρει σε κομμάτια και με εξωθεσμικές αναθέσεις να τα διαμοιράζει σε πολλούς λες και είναι τιμάρια, με στόχο την πολιτική τους εκμετάλλευση.

Εμείς ως παράταξη θα αποκαταστησουμε άμεσα την εκνομία σε όλα τα επίπεδα και θα διασφαλίσουμε την νομιμότητα και την προστασία του δημόσιου χρήματος.

Αυτό που όλοι ξέρουμε, συζητάμε και σχολιάζουμε, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, έχει γίνει η αιτία της παρακμής της Ηπείρου.

Εμείς θα περιορίσουμε τις αναθέσεις στις απόλυτα αναγκαίες σύμφωνα με τον νόμο και με απόλυτη αιτιολόγηση για έκτακτες, ακραίες και απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Θα προστατεύσουμε το δημόσιο χρήμα που με τις μηδενικές εκπτώσεις ρέει σε άδηλες τσέπες.

Θα περιφρουρήσουμε την ποιότητα των έργων από προχειρότητες και κακοτεχνίες που εκτός της οικονομικής αιμορραγίας δημιουργούν κινδύνους για τους ανύποπτους πολίτες.

Κυρίως θα δρομολογήσουμε τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η Ήπειρος με σεβασμό στην νομιμότητα και στην εφαρμογή του νόμου περί δημοσίων συμβάσεων με σχέδιο, στρατηγική και όραμα για μια νέα σελίδα στη Ήπειρο όπως προσδοκούν και ελπίζουν όλοι οι Ηπειρώτες.


Άρθρο του Στέφανου Ζούμπα:Αυτοδιοίκηση με προοδευτικό πρόσημο Άρθρο του Στέφανου Ζούμπα:Αυτοδιοίκηση με προοδευτικό πρόσημο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.