Ηγουμενίτσα: Παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Μακρή «Ασημένιες Χάντρες-Διηγήματα»
thespro.gr
Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Το μελομακάρονο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Αυτό το μοναδικό γλύκισμα θεωρείται απαραίτητο σε κάθε ελληνική οικία ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές επιλογές των γιορτών ειδικά όταν παρασκευάζεται από καλό, ποιοτικό, βιολογικό μέλι.
Η παρασκευή αυτού του εξαιρετικού προϊόντος γίνεται χειροποίητα με μεράκι και σεβασμό στην Ελληνική παράδοση, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υψηλής ποιότητας αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες.
Συμβουλές για επιλογή ασφάλειας online με χαμηλό κόστος και αξιόπιστη κάλυψη.
Συγκριτική εικόνα των επιτοκίων στεγαστικών δανείων το 2025 — τι πρέπει να γνωρίζετε.