Άγονος ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λογιστή στη ΔΕΥΑΗ Νέα προκύρηξη με ετήσιο μισθό 33.210€

Άγονος ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λογιστή στη ΔΕΥΑΗ
Νέα προκύρηξη με ετήσιο μισθό 33.210€


Στις 15/12/2015  διεξήχθη δημόσιος διαγωνισμός για την Λογιστική υποστήριξη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας ,  για τη χρήση  2016 .  

Στο διαγωνισμό προσήλθε και έλαβε  μέρος , μόνο ο λογιστής Α ́τάξης :  ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ .   
Η επιτροπή διαγωνισμού συνέταξε το Πρακτικό Ι σύμφωνα  με το οποίο παρελήφθη και ελέχθη ο φάκελος των δικαιολογητικών συμμετοχής .  
Εντός των δικαιολογητικών κατατέθηκε υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζομένου ,  στην οποία δηλώνει ότι   «δεν δύναται να έχει ο ίδιος καθημ ερινή φυσική παρουσία στην ΔΕΥΑ Ηγου ενίτσας »  σε αντίθεση   με τα οριζόμενα στο άρθρο  12  της διακήρυξης .  
Κατόπιν τούτου η προσφορά του ΘΩΜΑ ΘΕΟΧΑΡΗ απορρίπτεται και αποκλείεται από τη συνέχεια του διαγωνισμού .  
Συνεπώς ο διαγωνισμός απέβη άγονος και η οικονομική προσφορά επιστρέφεται στο διαγωνιζόμενο.

Στην συνεδρίαση της ΔΕΥΑΗ την 16η Δεκεμβρίου, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η διενέργεια νέου πρόχειρου  μειοδοτικού  διαγωνισμού,  με  σφραγισμένες προσφορές,  με  κριτήριο  κατακύρωσης  τη  χαμηλότερη  τιμή ,  προϋπολογισμού   27.000 €  (πλέον ΦΠΑ) ή  33.210 €  (με ΦΠΑ 23%)

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Ηγουμενίτσα στα γραφεία της ΔΕΥΑH στις 24/12/2015 ,  ημέρα  Πέμπτη, ώρα έναρξης κατάθεσης προσφορών η  09 .00 π.μ. και ώρα λήξης 10.00 π.μ.  μπροστά σε επιτροπή της ΔΕΥΑH

Μόλις 8 ημέρες δηλαδή μετά την απόφαση και χωρίς να έχει δημοσιευθεί πουθενά.

Μειοψήφησαν (αν και είχαν ψηφίσει στον προηγούμενο διαγωνισμό με τους ίδιους ακριβώς όρους) ο κ .  Μιχαήλ Ευστρατίου και η κ .  Αικατερίνη Μονάχου, που διαφώνισαν με την τριετή προϋπηρεσία Α ́ τάξης ,  που να αποδεικνύεται βάσει επίσημα δημοσιευμένων ισολογισμών των πέντε τελευταίων ετών   και με τον προϋπολογισμό της  μελέτης   27.000,00€ ( πλέον ΦΠΑ )  ή   33.210,00€  (με ΦΠΑ  23%)».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άγονος ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λογιστή στη ΔΕΥΑΗ Νέα προκύρηξη με ετήσιο μισθό 33.210€ Άγονος ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λογιστή στη ΔΕΥΑΗ  Νέα προκύρηξη με ετήσιο μισθό 33.210€ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.