Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας
 
 
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια, που έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Ως δράστες των κλοπών ταυτοποιήθηκαν δύο 25χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω αξιόποινες πράξεις, που έγιναν στην Ανατολή Ιωαννίνων:
Απογευματινές ώρες της 25-10-2015, διέρρηξαν διαμέρισμα απ’ όπου αφαίρεσαν τιμαλφή και κοσμήματα.
Απογευματινές ώρες της 27-10-2015, διέρρηξαν μονοκατοικία απ’ όπου αφαίρεσαν τιμαλφή, κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών και κατόπιν συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.