Οι πρώτοι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσπρωτία



Με ολομέτωπη επίθεση προς την νυν περιφερειακή αρχή αλλά και προς όλες τις παρατάξεις που μετέχουν στις εκλογές, όπως του Γιώργου Ζάψα, του Δημήτρη Δημητρίου και του Σπύρου Ριζόπουλου, η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

(Δείτε όλους τους υποψηφίους της παράταξης εδώ)

Ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Ζήκος καυτηρίασε την κυβερνητική πολιτική και τα μνημονιακά μέτρα που οδήγησαν στην χρεοκοπία τους πολίτες ενώ επέφεραν δραματικές επιπτώσεις κυρίως στον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου.

Η παράταξη καυτηρίασε την πολιτική του Αλέκου Καχριμάνη υποστηρίζοντας ότι στήριξε το μεγάλο κεφάλαιο ενώ πρόσθεσε πως οι άλλες παρατάξεις Δημητρίου, Ζάψα και Ριζόπουλου δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά στην πολιτική τους από την παράταξη της περιφερειακής αρχής.

Το ψηφοδέλτιο της ΑΡΠΗ, όπως τονίστηκε αποτελεί ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής και συγκροτεί μία αντικαπιταλιστική συνεργασία για την Ήπειρο που μας αξίζει.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:
Ευθυμίου Δήμητρα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια-εργαζόμενη
Λιαμπότης Σωτήρης, οικοδόμος
Ντούρου Ευαγγελία, δημοσιογράφος
Πάνου Άγγελος, άνεργος
Σούρλας Κώστας, φυσικός
Σπύρου Νίκος, συνταξιούχος
Τζέρπος Νίκος, εκπαιδευτικός
Φειδεροπούλου Έλενα, κοινωνική λειτουργός
Χεκίμογλου Γιώργος, επαγγελματίας
Οι πρώτοι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσπρωτία Οι πρώτοι υποψήφιοι της Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.